İSTANBUL / TUZLA - Barış Manço Ortaokulu

Okul Gazetesi

Eyl

Müdürümüz Nida KESKİN ve öğretmenlerimizin katkılarıyla Eski Müdürümüz  Ayhan KARACAN ve Eski Müdür Yardımcımız Hüseyin İŞLER adına plaket töreni düzenlenmiştir. Arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

Eyl

Okulumuz Temiz Projesi kapsamında okulumuz temizlenmiş ve Kovid-19'a karşı ilaçlama çalışmaları tamamlanmıştır. Tuzla Belediyemize hijyen konusunda verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz.

Eyl

Gecen hafta eğitime baslanılan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımızda dersler  bu haftada da  Kovid-19 tedbirleri dikkate alınarak tüm hızıyla devam ediyor.

Eyl

Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Volkan PULLU'ya okulumuzda göreve yeni başlayan Okul Müdürümüz Nida KESKİN'e hayırlı olsun ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Yeni Müdürümüz Nida KESKIN'e görevinde başarılar dileriz.